Levering

Leveringsinformation - Pampas.dk

Alle ordrer sendes fra Danmark med GLS,. Som en del af vores bæredygtige mission er Pampas.dk også blevet papirløs. Alle fakturaer er digitale, hvilket yderligere reducerer vores miljøpåvirkning. Hvis du har brug for en skattefaktura, bedes du kontakte vores kundeservice på Kundeservice@pampas.dk.

GLS - Afhentning ved Pakkeshop

Du kan få leveret din bestilling med GLS til en nærliggende pakkeshop for 42.00kr. Bestillingen vil blive leveret inden for en tidsramme på 1-3 dage, og leveringen foregår på hverdage samt lørdage til de pakkeshops i Danmark, der har lørdagsåbent. Bemærk at GLS ikke leverer på søndage og helligdage.

GLS – Levering til privat adresse

Med en mindre afgift på 62.00 kr. kan du få din bestilling leveret direkte til din hjemmeadresse. Leveringen foregår på hverdage, da GLS ikke leverer til private adresser på lørdage, søndage eller helligdage. Hvis du ikke er til stede ved levering, vil pakken blive sendt til en nærliggende pakkeshop. Du har mulighed for at give tilladelse til, at GLS kan efterlade pakken på din adresse. Dette noteres ved bestilling, og når pakken er efterladt, overgår ansvaret for pakken til dig.

GLS – Levering til erhvervsadresse

Du kan få leveret din bestilling med GLS til din virksomhedsadresse uden ekstra omkostninger – husk at angive firmanavn. Bestillingen vil blive leveret indenfor en tidsramme på 1-3 dage på hverdage.

Leveringstid med GLS

Din bestilling vil blive leveret inden for 1–3 hverdage med GLS. Nogle pakkeshops tilbyder weekendlevering, så tjek åbningstiderne for din lokale pakkeshop.

Gratis Levering

Når du bestiller for mere end 499.- får du leveret din pakke gratis til den nærmeste pakkeboks