Servicevilkår

Vilkår og betingelser for brug af webstedet:

1.Ved at få adgang til denne hjemmeside, som er tilgængelig fra www.Pampas.dk, accepterer du at være bundet af disse hjemmesidens vilkår og betingelser for brug og accepterer, at du er ansvarlig for aftalen med enhver gældende lokal lovgivning. Hvis du er uenig i nogen af ​​disse vilkår, har du forbud mod at få adgang til dette websted. Materialerne på denne hjemmeside er beskyttet af copyright og varemærkelovgivning.

2. Der gives tilladelse til midlertidigt at downloade én kopi af materialet på Pampas.dk websted til personlig, ikke-kommerciel forbigående visning. Dette er tildelingen af ​​en licens, ikke en overførsel af ejendomsret, og under denne licens må du ikke: ændre eller kopiere materialerne; bruge materialerne til ethvert kommercielt formål eller til offentlig fremvisning; forsøge at reverse engineering af software indeholdt på Pampas.dk's websted; fjerne enhver ophavsret eller anden ejendomsretlig bemærkning fra materialerne; eller overføre materialet til en anden person eller "spejle" materialet på en hvilken som helst anden server. Dette vil give Pampas.dk mulighed for at opsige ved overtrædelse af nogen af ​​disse restriktioner. Ved opsigelse vil din visningsret også blive ophævet, og du bør ødelægge alt downloadet materiale i din besiddelse, uanset om det er trykt eller elektronisk format.

3. Alt materiale på Pampas.dk's hjemmeside leveres "som det er". Pampas.dk giver ingen garantier, kan det være udtrykt eller underforstået, og derfor ophæver alle andre garantier. Ydermere fremsætter Pampas.dk ikke nogen erklæringer vedrørende nøjagtigheden eller pålideligheden af ​​brugen af ​​materialerne på sin hjemmeside eller på anden måde relateret til sådanne materialer eller nogen steder, der er linket til denne hjemmeside.

4. Pampas.dk eller dets leverandører vil ikke holdes ansvarlige for skader, der vil opstå i forbindelse med brugen eller manglende evne til at bruge materialerne på Pampas.dk's websted, selvom Pampas.dk eller en autoriseret repræsentant for denne hjemmeside er blevet underrettet, mundtligt eller skriftligt, om muligheden for sådan skade. Nogle jurisdiktioner tillader ikke begrænsninger af underforståede garantier eller begrænsninger af ansvar for hændelige skader, disse begrænsninger gælder muligvis ikke for dig.

5. Revisioner og Errata Materialet, der vises på Pampas.dk's websted, kan omfatte tekniske, typografiske eller fotografiske fejl. Pampas.dk vil ikke love, at noget af materialerne på denne hjemmeside er nøjagtige, fuldstændige eller aktuelle. Pampas.dk kan til enhver tid ændre materialet på sit websted uden varsel. Pampas.dk forpligter sig ikke til at opdatere materialerne.

6. Linket Pampas.dk har ikke gennemgået alle de websteder, der er linket til dets websted, og er ikke ansvarlig for indholdet af sådanne
linkede websteder. Tilstedeværelsen af ​​et link indebærer ikke, at Pampas.dk godkender webstedet. Brugen af ​​enhver linket hjemmeside er på brugerens eget ansvar.

7. Ændringer af webstedets vilkår for brug Pampas.dk for sit websted uden forudgående varsel. Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du at være bundet af den aktuelle version af disse vilkår og betingelser for brug.

8. Læs venligst vores privatlivspolitik.

9. Ethvert krav relateret til Pampas.dk's hjemmeside er underlagt dansk lovgivning uden hensyntagen til lovkonflikter.